Reconnective Healing

Reconnective Healing is een totaal nieuwe vorm van healing, die met niets anders te vergelijken is. Het is nooit eerder op onze planeet geweest. Het is een nieuwe stap in onze evolutie. De energie frequenties van de Reconnective Healing werken op kwantumniveau. Deze healing is geschikt voor iedereen.


Persoonlijke Reconnection

Meridianen zijn energiebanen door het hele lichaam. De meridianen worden als het ware opnieuw verbonden en je systeem geüpgraded. Je persoonlijke en spirituele ontwikkeling kunnen met sprongen toenemen. De Personal Reconnection is een blijvende verbinding met jezelf tot in de diepste kern.


Soulbody Fusion

Soulbody Fusion is een simpele, liefdevolle, krachtige en energetische techniek die direct werkt. Het helpt om je ziel, helemaal in je lijf te laten komen zodat er een betere balans komt tussen lichaam, geest en ziel. Het zorgt voor een betere harmonie en dit straalt door naar je omgeving. Het zorgt tevens voor meer rust in je lijf.


Transformational Cupping

Bij Transformational Cupping maken we een soort 'reis' over je lichaam. In samenspraak en intuïtief, ga ik met cups over plekken van je lichaam. De cups trekken de huid vacuum omhoog, waardoor er nieuwe zuurstof onder komt en de afvalstoffen vrijkomen. Als deze plekken losgecupt worden, voel je meer stroming en vrijheid.