Reconnective healing


Waarom een Reconnective Healing?

Een Reconnective Healing brengt je in contact met jezelf, tot ons diepste wezen. Het zijn helende frequenties die op ons DNA werken. Het helpt ons in balans te komen en een diepere verbinding met onszelf te krijgen. De Reconnective Healing is wetenschappelijk onderzocht en effectief gebleken. Ik kan met een gerust hart zeggen dat het een levens veranderende ervaring kan zijn, waarin je groeit op lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel niveau. Reconnective Healing is geschikt voor iedereen, van jong tot oud, met of zonder klachten. Het werkt ook erg goed bij dieren.

 

Hoe werkt het?

Tijdens de sessie ga je in je kleren op de massagetafel liggen, met ogen dicht. Het enige wat je hoeft te doen is lekker liggen, je open te stellen en het te laten gebeuren. Ik raak je niet aan, maar ik hou mijn handen centimeters boven je hoofd en lichaam. Ik speel als het ware met het veld waaruit de energieën komen. Ik zoek met mijn handen naar bepaalde plekken, waar de energie het sterkst voelt. Dit zijn de toegangspoorten. Er wordt dus licht en informatie uitgewisseld, en stoorvelden en blokkades worden opgeruimd. Je lichaam gaat zich als het ware weer connecten met de juiste frequentie, naar je diepste wezen. Je wordt weer in balans gebracht en verbinding met jezelf. Het kan zijn dat je allerlei mooie ervaringen krijgt tijdens de sessie. 

Een sessie duurt ongeveer 30 à 45 minuten, met daarbij nog een kwartier voor- en nagesprek, in totaal dus ongeveer een uur. Er worden 3 healingen aanbevolen. Het liefst vrij snel achter elkaar, zodat het proces goed in gang wordt gezet. Voor de beste beleving van de healing, gelieve geen sterke parfum of dergelijke voor de sessie opdoen.

 

Prijzen

Een sessie kost 66 Euro .

 

Na de healing

Na een Reconnective Healing sessie ben je veranderd, hoe dan ook. Of het nou lichamelijk, spiritueel of mentaal is. Je ontvangt de Healing die het Universum voor jou het beste vindt. Soms is het direct zichtbaar, en soms kom je er na weken of maanden pas achter hoe je veranderd bent. Meestal komt de vorm van Healing in een vorm die je niet verwacht. Het punt is dat wat we nodig hebben, niet altijd overeenkomt met wat we willen. Het perfecte universum is zo onvoorstelbaar intelligent en weet precies wat we nodig hebben op zielsniveau. De energieën werken tot lang na de sessie door. Het stopt dus niet nadat je de deur uitloopt van mijn praktijk.