Soulbody Fusion


Waarom Soulbody Fusion?

Soulbody Fusion is een simpele, liefdevolle, krachtige en energetische techniek die direct werkt. Het helpt om je ziel, helemaal in je lijf te laten komen zodat er een betere balans komt. Balans tussen lichaam, geest en ziel. Het zorgt voor een betere harmonie en dit straalt dan weer door naar je omgeving. Veel mensen lopen tegenwoordig letterlijk met hun 'ziel onder de arm', door teleurstellingen, verdriet, pijn of trauma in ons leven. Soulbody fusion helpt. Het zorgt o.a. voor meer rust, balans, meer zelfvertrouwen, beter geaard zijn en een fijn gevoel. Het werkt ook goed bij kinderen/ jongeren!

Hoe gaat het in zijn werk?
Je gaat recht voor me zitten, op een stoel met je handpalmen omhoog, op je bovenbenen. Dan vraag ik aan jou persoonlijke zielen frequentie, om dieper in je lichaam en je cellen te komen om je te helpen. De energie begint dan vanzelf te stromen en dit zal je meestal wel voelen. Sommigen voelen sensaties, tintelingen, verlichting, liefde, zachtheid en sommigen zien beelden. De sessie duurt 2x 10 minuten, met een korte pauze ertussen om wat water te drinken. Totaal inclusief gesprek duurt de sessie ongeveer een uur. Er zijn 3 sessies nodig, met na de eerste sessie 1 week ertussen. Na de tweede sessie 2 weken ertussen. Dit is nodig om het hele proces goed te integreren. We houden tussendoor contact via WhatsApp over hoe je jezelf voelt en wat je ervaart.

Wat zijn de prijzen?
3 sessies in totaal kosten 180 Euro.

Let op, alle behandelingen bij Praktijk Bethesda zijn geen medische vervanging voor reguliere medische zorg, raadpleeg altijd een dokter bij fysieke klachten!