Over mij


Ik ben Caroline Hoogstrate, dochter van een mosselvisser uit Yerseke. Door de liefde ben ik in de Lichtstad Eindhoven terecht gekomen. Ik heb jarenlang als groepsleidster gewerkt onder meer in de crisisopvang, met meervoudig gehandicapten en in een fasehuis voor pubers. Altijd met heel veel plezier. Ook heb ik ervaring in de particuliere thuiszorg, onder andere met oudere mensen in hun laatste levensfase.

Toen ik iets las op internet over Reconnective Healing gebeurde er iets in mij. Het liet me niet meer los, en kwam telkens in mijn hoofd. De eenvoud, de kracht en de humor van het levensverhaal van Dr. Eric Pearl raakte mijn hart. Ik voelde van alles gebeuren in mijn lichaam, mijn handen werden warm en ik kreeg tintelingen over heel mijn lichaam.

Ik zag op internet dat Dr. Eric Pearl en zijn team toevallig in die periode naar Nederland kwamen. Ik heb me direct opgegeven voor het hele seminar, level I, II en III. Tijdens deze dagen is er zoveel met me gebeurd. Ik heb zoveel geleerd en wonderlijke dingen meegemaakt. Het was een geweldige belevenis. Er waren meer dan 800 mensen voor level I en II, vanuit de hele wereld, waaronder ook veel medici en wetenschappers.

Het voelde alsof ik een lang verloren schat terug vond. Ik ben erg blij en gelukkig dat ik dit in mijn praktijk Bethesda kan aanbieden en dat het zoveel succes brengt aan zoveel mensen. Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten.