Persoonlijke Reconnection


Waarom een Persoonlijke Reconnection?

Oorspronkelijk zijn de meridianen van ons lichaam verbonden met het universum. Meridianen zijn energiebanen door het hele lichaam, deze vormen samen een compleet netwerk. De functie van de meridianen is het laten stromen van levensenergie. Door alles wat we in het leven doen, zoals slapen, bewegen, voeding, stress en onze emoties kunnen er blokkades en knopen ontstaan. Vervolgens kunnen die blokkades en knopen tot lichamelijke en geestelijke problemen zorgen.

 

Wat is het?

De Persoonlijke Reconnection hoef je maar 1 x in je leven te ondergaan. Het is een blijvend iets. Het bestaat uit twee behandelingen van +/- 1 uur. Dit is inclusief voor- en na gesprek en vindt plaats op twee verschillende dagen, het liefste twee dagen achter elkaar. Met 1 nacht ertussen. Het advies is om eerst 2 a 3 healingen te doen, voor je de Persoonlijke Reconnection doet. Dit is om te wennen aan de energie.

Tijdens de twee sessies "trek ik" als het ware alle lijnen en verbindingen, net boven en langs je lichaam, en activeer punten en symbolen, volgens een vast patroon. Dit is ongelooflijk bijzonder. De meridianen worden als het ware opnieuw verbonden en je systeem geüpgraded. De frequenties van de Personal Reconnection blijft doorwerken, ook na de sessie. Je persoonlijke en spirituele ontwikkeling kunnen met sprongen toenemen. De Personal Reconnection is een blijvende verbinding met jezelf tot in de diepste kern.

Je krijgt als het ware een soort “raster van Licht “om je heen, wat mensen, situaties en omstandigheden aantrekt, wat precies bij jou persoonlijk past. Creatieve gaven kunnen  opengaan, het kan je intuïtie vergroten en ervoor zorgen dat je meer gaat leven vanuit het hart. Ik ben slechts de catalysator voor de energieën, waardoor het proces op gang komt.

 

Een aantal voorbeelden van wat er kan gebeuren na een Personal Reconnection zijn:

 • Je levenspad krijgt plotseling een andere wending
 • Je levenspad wordt versneld geüpgrade
 • Je intuïtie wordt vergroot
 • Verborgen talenten kunnen tevoorschijn komen
 • Je voelt je meer verbonden met de aarde en meer gegrond
 • Het brengt je meer in contact met jezelf en geeft een diepe verbondenheid, een Reconnection met het Universum en alles wat leeft
 • Het zien van meer samenhang en synchroniciteit
 • Een andere manier van naar het leven kijken
 • Het verdwijnen van bepaalde klachten of plotselinge oplossingen voor klachten of problemen
 • Anders naar de wereld kijken en dingen anders ervaren en daardoor kunnen loslaten
 • Persoonlijke groei op allerlei verschillende vlakken

 

Prijs van de Personal Reconnection

De Personal Reconnection kost 333,00 Euro. Dit getal zorgt, energetisch, voor de overdracht en de uitwisseling. Het is een bijzonder getal, van de heilige geometrie, de heilige drie-eenheid. Het bedrag dient voor de sessie betaalt te worden.

 

Ik ben opgeleid tot Reconnection Certified practicioner door dr Eric Pearl en zijn team. Het certificaat dat iedere 2 jaar vernieuwd moet worden door middel van een examen, is in 2022 door Nadia van Raam gecheckt.